ΤΟΜΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΥ

ΤΟΜΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΥ

Οι νομικές μας υπηρεσίες εξειδικεύονται σε συγκεκριμένους τομείς του δικαίου, διαθέτοντας τη δυνατότητα σύνθεσης των τομέων αυτών έτσι ώστε να αντιμετωπίζονται σφαιρικά οι υποθέσεις των εντολέων μας, πάντα με γνώμονα τις ανάγκες τους.


ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Καλύπτοντας όλους τους ειδικότερους τομείς του ποινικού δικαίου αποστολή μας είναι να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υπεράσπιση σας ή την προάσπιση των δικαιωμάτων σας που έχουν θιγεί, θέτοντας στη διάθεση σας όλη την απαιτούμενη κάθε φορά τεχνογνωσία καθώς και το δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών μας.


ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ

Κάθε οικονομικής φύσεως αδίκημα, ειδκά στην εποχή μας, απαιτεί ειδικές γνώσεις αντιμετώπισης. Είτε πρόκειται για οικονομικό έγκλημα είτε για φορολογικό αδίκημα. Διαθέτουμε τη γνώση, την εμπειρία και τους συνεργάτες ώστε να σας προσφέρουμε τις νομικές υπηρεσίες που έχετε ανάγκη.


ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟ

Στην περίοδο της οικονομικής κρίσης που διανύουμε τόσο το Κράτος όσο και οι λοιποί φορείς δημόσιας εξουσίας επιδιώκουν την ολοένα πυκνότερη ρύθμιση των σχέσεών τους με τους πολίτες. Η τάση αυτή πολλαπλασιάζει τις απαιτούμενες ενέργειες εκ μέρους των τελευταίων για κάθε σχέση που αναπτύσσουν με τη Δημόσια Διοίκηση.


ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Το φορολογικό δίκαιο έχει καταστεί στην εποχή μας το πλέον επίκαιρο. Φορολογικές κυρώσεις κάθε είδους επιβάλλονται συχνά προχείρως σε φυσικά και νομικά πρόσωπα. Η εξειδίκευση και η εμπειρία της Εταιρείας μας δύναται να επιλύσει επιτυχώς κάθε υπόθεση φορολογικού δικαίου.


ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Οι διατάξεις του αστικού δικαίου ρυθμίζουν κάθε είδους ιδιωτική συναλλαγή φυσικών ή/και νομικών προσώπων και αποτελούν την βάση πολλών άλλων κλάδων του ιδιωτικού και του δημοσίου δικαίου.


ΔΙΚΑΙΟ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Ο κλάδος των ακινήτων αποτελεί τον βασικό πυλώνα της ιδιωτικής ιδιοκτησίας. Στην σύγχρονη οικονομία, η εκμετάλλευση της ακίνητης ιδιοκτησίας δεν περιορίζεται στην χρήση της, αλλά αποτελεί συγχρόνως  ένα σημαντικό εργαλείο επένδυσης, χρηματοδότησης και πηγής εισοδήματος.


ΔΙΚΑΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Στην εποχή της τεχνολογίας κύριο ζητούμενο είναι η προστασία των προσωπικών δεδομένων κάθε πολίτη. Αλλά και η προάσπιση κάθε είδους δικαιώματος του στον αχανή ψηφιακό κόσμο. Το δίκαιο της πληροφορικής απαιτεί ειδικές γνώσεις, τις οποίες διαθέτουμε.


ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Η προστασία για το υποκείμενο των προσωπικών δεδομένων διευρύνεται σημαντικά, με αποτέλεσμα να επεκτείνονται αντίστοιχα οι υποχρεώσεις Δημόσιας Διοίκησης και ιδιωτών που επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα. Μικρές, μικρομεσαίες αλλά ιδίως μεγάλες εταιρείες καλούνται να διατηρήσουν την ανταγωνιστικότητά τους, τηρώντας τις ρυθμίσεις του νέου πλαισίου.


ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ

Η κινητικότητα ιδίως εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ο «διεθνής» συναλλακτικός, αλλά και προσωπικός βίος που όλοι, λίγο ή πολύ, πλέον αναπτύσσουμε επιβάλλει τη νομική επίλυση ζητημάτων που εκφεύγουν των στενών εθνικών συνόρων.

AA lawyers logo light

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

+30 210 3389851

E-mail

info@aalawyers.gr

© 2018 All rights reserved AAlawyers