Κωνσταντίνος Μερσινίας

Συνεργάτης


Τομείς Εξειδίκευσης:

Ποινικού Δικαίου, του  Δικαίου του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και των  Πληροφοριακών Συστημάτων, του Δικαίου Προστασίας Δεδομένων και του  Δικαίου  Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Ο Κωνσταντίνος Μερσινιάς είναι συνεργάτης της Δικηγορικής Εταιρείας «ΑΑ Lawyers».

Ασκεί ενεργή δικηγορία με ειδίκευση στους τομείς του Ποινικού Δικαίου, του  Δικαίου του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και των  Πληροφοριακών Συστημάτων, του Δικαίου Προστασίας Δεδομένων και του  Δικαίου  Πνευματικής Ιδιοκτησίας.

Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου (LL.M). Ειδικότερα, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στον τομέα του ηλεκτρονικού εγκλήματος, της προστασίας δεδομένων και του Δικαίου της καινοτομίας και  νέων τεχνολογιών.  Έχει συμμετάσχει σε πλήθος συνεδρίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όπως το  «Διεθνές Συνέδριο Τεχνολογίας και Νομικής Επιστήμης» , το «Bitcoin, Crypto Assets and Blockchain» και το «Predictive Policing and Criminal Law in the age of Big Data».

Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Έχει άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου (LL.M): κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στον τομέα του ηλεκτρονικού εγκλήματος, της προστασίας δεδομένων και του Δικαίου της καινοτομίας και  νέων τεχνολογιών.

Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης

AA lawyers logo light

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

+30 210 3389851

E-mail

info@aalawyers.gr

© 2018 All rights reserved AAlawyers