Παρέμβαση του Δημήτρη Αναστασόπουλου για το σχέδιο του νέου ΠΚ και του ΚΠΔ στον ΔΣΑ

Παρέμβαση του Δημήτρη Αναστασόπουλου για το σχέδιο του νέου ΠΚ και του ΚΠΔ στον ΔΣΑ

Παρέμβαση του Δημήτρη Αναστασόπουλου για το σχέδιο του νέου ΠΚ και του ΚΠΔ στον ΔΣΑ 1511 2015 aalawyers

Στις 8-4-2019 στην Αίθουσα Τελετών «Μιχάλης Επ. Ζαφειρόπουλος» του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, ο Δημήτρης Χρ. Αναστασόπουλος, σύμβουλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και μέλος της αρμόδιας επιτροπής του, συμμετείχε με παρέμβασή του στην εκδήλωση για τις διατάξεις του σχεδίου του νέου Ποινικού Κώδικα και του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο Υπουργός Δικαιοσύνης Μιχάλης Καλογήρου, ενώ για το σχέδιο του νέου ΠΚ και ΚΠΔ μίλησαν οι Χριστόφορος Αργυρόπουλος, δικηγόρος, μέλος της Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής του Ποινικού Κώδικα, Ιωάννης Γιαννίδης, δικηγόρος, καθηγητής Ποινικού Δικαίου, μέλος της Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, Γεώργιος Τριανταφύλλου, δικηγόρος, επίκουρος καθηγητής Ποινικού Δικαίου και Αριστοτέλης Χαραλαμπάκης, δικηγόρος, καθηγητής Ποινικού Δικαίου.

Κατά την παρέμβασή του ο κύριος Αναστασόπουλος επεσήμανε θετικά και αρνητικά σημεία των νέων ρυθμίσεων, με έμφαση στις ουσιαστικές και νομοτεχνικές ατέλειες, καθώς και στις ευκταίες βελτιώσεις.

AA lawyers logo light

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

+30 210 3389851

E-mail

info@aalawyers.gr

© 2018 All rights reserved AAlawyers